Google Street View tallensi prostituoidut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa nousi pari viikkoa sitten odottamattoman suuri kohu siitä, kun hakupalvelu Google julkaisi maamme katujen valokuvat Google Street View -palvelussaan. Monet kuviin päätyneistä olivat suivaantuneita ”salakuvauksesta”, joka oli kuitenkin määräysten ja lakien mukaista.

Maailmalla on kerätty jo pitkään toinen toistaan erikoisempia listoja Googlen kuvapalvelusta löytyneistä otoksista. Tällä kertaa Caveman Circus -sivusto on listannut palvelun kuvallisesta annista löytyneitä maksullisia naisia, eli prostituoituja. Katso kuvat tästä.

Sivustolla ei luonnollisestikaan ole takeita siitä, että kaikki kuvissa olevat naiset ovat maailman vanhinta ammattia edustavia maksullisia naisia. Merkittävän osan kohdalla väitettä voidaan pitää kuitenkin kuvien mukaan perusteltuna. Mukana on myös takuuvarmoja tapauksia esimerkiksi Amsterdamin punaisten lyhtyjen alueelta.