Huippumalli haussa -voittaja: ”Vain rintani on operoitu!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun America’s Next Top Model -realityohjelman toisen tuotantokauden voittaja Yoanna House on astunut julkisuuteen kommentoimaan hänen ulkonäöstään esitettyjä väittämiä. Mallikaunottaren mukaan hänen vartalonsa on rintoja lukuunottamatta kokonaan luomua.

29-vuotias Yoanna House totesi E! Online -julkaisulle, että ainoastaan hänen rintojensa suurentamiseksi on tehty operaatio. Samalla hän kiisti verkossa levinneet väitteet, joiden mukaan hän olisi käynyt lukuisissa kauneusleikkauksissa sen jälkeen kun hän voitti Huippumalli haussa -ohjelman Yhdysvaltojen version kuusi vuotta sitten. Kuvien perusteella muutos on joka tapauksessa ollut merkittävä. Vertaa kuvia tästä.

– Tiedän että olen muuttunut. Sain juuri vuosi sitten lapsen ja olen lihonut hieman. Lapsi ei nuku öitään kokonaan, joten sekin voi saada minut näyttämään ikääntyneemmältä. En ole kuitenkaan tehnyt mitään muuta kasvoilleni, mitä nyt hieman korostanut sitä meikeillä, Yoanna House kertoi.

Rintojensa muutaman vuoden takaista kasvattamista hän perusteli henkilökohtaisilla syillä.