Huima finaali – kuka on Vuoden sketsihahmo 2010?

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV3-kanavalla esitettävässä huippusuositussa Putous-sketsiohjelmassa on etsitty viime viikkoina Vuoden sketsihahmoa. Suorassa lähetyksessä kilpailijat joutuivat kehittämään oman sketsihahmon, joita kansa on sittemmin saanut äänestää jatkoon. Finaali nähdään ensi lauantaina.

Kolmen parhaan joukkoon Vuoden sketsihahmo -kilpailussa selvisivät Marja Tyrni, Kete Rahkonen ja Jone Riksusta.  Heistä viimeksi mainittu joutuu jatkossa uhkailemaan ohjelman juontajan Jaakko Saariluoman ”faijaa hakkauksella” kulissien takana, sillä hän putosi kisasta. Finaalissa ovat Kete ”isänsä poika” Rahkonen ja Marja ”suut makiaks” Tyrni.

Marja Tyrni -hahmon takaa löytyy ohjelman myötä todellisen läpimurron tehnyt Aku Hirviniemi. Kete Rahkonen -hahmon takaa löytyy puolestaan Riku Nieminen. Äänestys kisan voittajasta on parhaillaan käynnissä Maikkarin netissä. Voit antaa oman äänesi tästä.

{democracy:114}