Naomi Campbell pukeutui hautajaisissa kuin Lady Gaga

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helmikuun alussa Lontoossa itseltään hengen hirttämällä riistänyt muotimaailman tyyliguru Alexander McQueen on saatettu haudan lepoon. Lukuisten supertähtien hovisuunnittelijaa oli viimeisellä matkalla saattamassa sankka joukko julkkiksia.

Yksi hautajaisvieraista oli McQueenin hyvä ystävä, supermalli Naomi Campbell. Hän oli pukeutunut hautajaisiin tapansa mukaan hieman ylimitoitetusti ja hänen asunsa muistutti lähinnä Lady Gagan esiintymisasuja. Muotisuunnittelija sai siten hautajaisilleen arvoisensa catwalk-tunnelman, mutta monien mielestä Campbellin asu oli sopimaton hautajaisiin. Katso kuvat tästä.

Alexander McQueenin miesystävä jätti hänet hieman ennen itsemurhaa, ja hänen äitinsä menehtyi vain muutamaa päivää aiemmin.