Victoria Beckham huippuseksikkäänä mallikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeen riveistä 1990-luvun puolivälissä supertähdeksi noussut Victoria Beckham on viime aikoina keskittynyt mallintöiden sijaan perheensä parissa puuhailemiseen sekä edustamiseen erilaisissa julkkisjuhlissa.

Nyt hän on kuitenkin jälleen verestänyt muistojaan mallikuvauksissa. Victoria Beckham poseeraa nimittäin 10 Magazine -lehden kevät/kesä 2010 -numeron kannessa ja sisäsivuilla. Varsinaista paljasta pintaa superjulkkis ei liikoja paljastele, mutta otokset ovat siitä huolimatta varsin aistillisia. Katso kuvat tästä.

Kuvien perusteella taannoinen lupaus silikonirinnoista luopumisesta on toteutunut. Monet pitivät aiemmin Victorian silikoneista luopumista hyvänä päätöksenä, mutta nyt muutamat amerikkalaiset viihdemediat ovat esittäneet pahoittelunsa superjulkkiksen muotojen katoamisesta. Joka tapauksessa perheenäidin silikoniajat taitavat ainakin tällä erää olla historiaa.