Latinonäyttelijätär poseerasi alastomana lehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinokaunottaret ovat englanninkielisissä viihdejulkaisuissa yleensä selvänä vähemmistönä, ellei mukaan lasketa Hollywoodissa englanninkielellä uraa tehneitä kaunottaria. Esimerkiksi meksikolainen Aleida Nunez lienee ainakin suurimmalle osalle suomalaisista vielä täysin uusi tuttavuus.

Nyt tumma näyttelijäkaunotar on poseerannut kotimaassaan suositussa Extremo Lenceria -lehdessä varsin näyttävissä kuvissa. Lehden kannessa ja sisäsivuilla hänet nähdään poseeraamassa Las Vegasin maisemissa muiden muassa vähissä vaatteissa ja lähes paljas peppu pystyssä. Kuin pisteeksi i:n päälle hän on uskaltautunut poseeraamaan lehdessä alusvaatekuvien lisäksi myös täysin alastomana. Katso kuvat tästä.

Meksikon Lagos de Morenossa syntynyt Aleida Nunez, koko nimeltään Aleida Araceli Núñez Flores, on kotimaassaan erittäin suosittu näyttelijätär. Hän on tullut espanjankielisessä maailmassa tunnetuksi lukuisista telenovela-saippuasarjoista, joissa hän on näytellyt vuodesta 2001 lähtien. Tällä hetkellä Nunezia voidaan ihailla Odio Amarte -sarjassa. Näyttelijänuran lisäksi hän on tehnyt viime aikoina myös mallintöitä ja poseerannut esimerkiksi FHM-miestenlehden meksikolaisessa versiossa. Tuoreimmat kuvat julkaistiin Extremo Lenceria -miestenlehdessä.