Huippusuositun televisiosarjan päätähti vaikeuksissa – ohjelma lopetetaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suuren suosiota saaneen Miehen puolikkaat -televisiosarjan kuvaukset jouduttiin keskeyttämään tiistaina. Syy ei ollut kuitenkaan tekninen, vaan se, että sarjan päätähti Charlie Sheen passitettiin vieroitushoitoon kesken tuotantokauden. Nyt Hollywoodissa epäillään että sarja joudutaan kuoppaamaan lopullisesti.

Tuotantoyhtiö Warner Bros. haluaa jatkaa CBS-kanavan tuottoisimpiin lukeutuvan televisiosarjan tekemistä niin pitkälle kuin mahdollista, mutta Sheenin vieroitushoito ja sen jälkeen seuraava mahdollinen vankeustuomio perheväkivallasta ovat nyt vakava uhka ohjelman jatkumiselle, Hollywood Reporter uutisoi. Sheenille on maksettu peräti 900.000 dollaria jaksolta, mikä tekee hänestä televisiomaailman eniten per jakso tienaavan tähden.

Parhaillaan osapuolet tarkastelevat suurennuslasilla sopimuksiaan ja tällaisen varalle otettujen vakuutusten ehtoja. Niiden perusteella ratkaistaan tullaanko kuvauksia enää jatkamaan. Päätähden mahdollinen vankeustuomio tekisi jatkamisen vaaditussa ajassa mahdottomaksi. Sheenin erottamisen voisi mahdollistaa sopimuksessa oleva pykälä, jonka mukaan rikokseen syyllistynyt ja tuotantoa vaikeuttava henkilö voidaan erottaa. Samalla perusteella näyttelijältä voidaan vaatia myös korvauksia.