Anne Hathaway yläosattomissa avoautossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Anne Hathaway on ollut talven aikana tavallista vähemmän otsikoissa, mutta toissapäivänä hän oli mukana viihdelehti Starassa suorana lähetyksenä nähdyissä Liisa ihmemaassa -elokuvan ensi-iltajuhlissa Lontoossa. Paparazzin peräänajamaksi taannoin joutunut tumma näyttelijäkaunotar nähdään nyt seksikohtauksessa.

Maineikkaan GQ-miestenlehden brittiversion sivuilla taannoin yllättävän rohkeissa kuvissa poseerannut näyttelijäkaunotar pistää nyt vieläkin paremmaksi, sillä hänet nähdään valkokankaalla estottomasti ilman paitaa rinnat paljaana. Kyseessä on avoautossa ulkosalla tapahtuva seksikohtaus, jonka tapahtumat on nyt dokumentoitu verkkoon varsin tarkkaan. Katso kuvat tästä.

Viime viikkoina vellonut Spider-Man 4 -elokuvan huhumylly on pyöritynyt myös Anne Hathawayn ympärillä, sillä häntä on veikattu Kirsten Dunstin tilalle elokuvan naispääosaan. Toinen huhuissa liikkunut ehdokas on ollut Zac Efronin tyttöystävä Vanessa Hudgens. Lopullista päätöstä ei ole huhuista huolimatta vielä virallisesti vahvistettu.