Gossip Girl -kuvaukset keskeytyivät nyrkkitappeluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuista suosiota nykyisin nauttivan Gossip Girl -televisiosarjan kuvaukset jouduttiin keskeyttämään kuluvan viikon keskiviikkona, kun kuvauspaikalla syntyi raju nyrkkitappelu. Osallisina olivat kohukuvia metsästäneet paparazzit ja tuotantoyhtiön palkkaamat turvamiehet.

Sarjan tähti Blake Lively oli kuvaamassa sarjan kohtausta Manhattanilla yhdessä sarjassa vierailevan William Baldwinin kanssa. Pian joukko paparazzikuvaajia sai vihiä kuvauksista ja he alkoivat kerääntyä kuvauspaikan ympärille näyttävien otosten toivossa. Tuotantoyhtiö ja turvamiehet yrittivät saada kuvauksia häiritseviä paparazzeja perääntymään, mutta kuvaajat eivät suostuneet siirtymään.

Tilanne muuttui pian nujakoinniksi, ja silminnäkijöiden mukaan huutelujen lisäksi tilanteessa käytettiin äänenpainoja korostamaan myös nyrkkejä. People-lehden mukaan tilanne muuttui tappeluksi, kun yksi kuvaajista nimitti mustaihoista turvamiestä neekeriksi. Se oli liikaa turvamiehelle, joka passitti nimitelleen kuvaajan nyrkiniskulla sairaalaan. Kuvaaja sai ruhjeen otsaansa. Paikalle kutsuttiin myös poliisit, mutta kukaan ei ole nostanut syytteitä.