Hulvattomimmat hääkuvat rankattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailma on pullollaan hääkuvia, jotka täyttävät varsin tehokkaasti perhealbumeita ja joiden toistuvaa esittelyä sukulaiset usein kammoksuvat. Joukosta löytyy kuitenkin myös varsinaisia helmiä, ja tällaisia otoksia rankataankin vuosittain Maailman hulvattomimmat hääkuvat -kilpailussa.

Wedding Photo Journalist Association -yhdistyksen järjestämissä kilpailussa kerättiin viime vuonna jälleen 23 hulvattomimman hääkuvan lista, joka on nyt julkaistu myös verkossa. Tarkennuksena todettakoon, että kyse ei ainoastaan ole hääparin poseerauskuvista, vaan kaikista häätilaisuuden yhteydessä otetuista kuvista. Katso voittajat tästä.

Ykköseksi tuoreimmassa kisassa rankattiin Christine Ruckerin Pohjois-Carolinassa ikuistama valokuva, jossa hääpari kävelee nurmen peittämällä pihamaalla ja josta on jätetty leikkaamatta kuvaan eksynyt suvunjatkamista harjoittava koirapariskunta. Mukana on myös hauskoja vessakuvia, morsiamen uimahyppy hääpuku yllä, morsiamen vessatauko, morsiamen hameenalusen tuuletusta ja paljon muuta hauskaa.