Heidän leffarakkautensa muuttui todeksi – kauneimmat parit listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvamaailmaan arkarruttanut tosielämän suhde Twilight-pariskunnan välillä on viimein vahvistettu myös tähtien taholta, kun Kristen Stewartin kanssa jo pitkään seurustellut Robert Pattinson myönsi asian viime viikolla. Näin jälleen yksi valkokankaan pari oli muuttunut aidoksi ihmissuhteeksi.

Tapaus ei tietenkään ole ensimmäinen, sillä vastaavia esimerkkejä löytyy läpi elokuvan historian. Viime vuosinakin lukuisat näyttelijäparit ovat löytäneet toisensa ja seurustelleet sittemmin myös siviilissä. Nyt tällaisia pareja on rankattu järjestykseen brittiläisen Metro-lehden toimesta. Listan kärjessä ovat Alfie-elokuvan tähdet Jude Law ja Sienna Miller, joiden myrskyisä suhde alkoi leffan kuvauksissa vuonna 2004 ja päättyi Juden päädyttyä sänkyyn lastenhoitajan kanssa.

Yksi puhutuimmista pareista on Brad Pitt ja Angelina Jolie, jotka alkoivat seurustella Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa Pittin ollessa vielä naimisissa Jennifer Anistonin kanssa. Brad päätyi tosin samalle listalle jo vuonna 1995 pokattuaan Se7en-leffan kuvauksissa vastanäyttelijänsä Gwyneth Paltrow’n, jonka hän myöhemmin myös kihlasi. Oscar-rohmu Slummien miljonääri toi myös yhden tällaisen tähtiparin, kun sen tähdet Dev Patel ja Freida Pinto ryhtyivät seurustelemaan kulissien takana.

Jostain syystä brittilehden listalta puuttuvat High School Musical -elokuvien myötä toisensa myös siviilissä löytäneet Zac Efron ja Vanessa Hudgens. Ainakin otsikoiden määrässä mitattuna he ovat edelleen seuratuimpia tosielämän elokuvapareja.