Tältä näyttää cheerleadereiden koe-esiintymisessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina erilaiset realityohjelmat ovat tuoneet televisioon useita formaatteja, joissa yleensä nuoria kykyjä rankataan koelauluissa. Esimerkiksi Idols, Popstars ja tuoreimpana X Factor ovat osoittaneet, että koe-esiintymisillä on kovaa kysyntää tähteydestä haaveilevien keskuudessa.

Lienee aivan luonnollista, että myös television ulkopuolella järjestetään samankaltaisia koe-esiintymisiä. Niistä ei tosin useinkaan saada ihailtavaksi kuvamateriaalia. Nyt on kuitenkin julkaistu kuvamateriaalia Yhdysvalloista, joissa Gillette Stadiumilla järjestettiin viime viikon lauantaina tilaisuus uusien cheerleadereiden löytämiseksi New England Patriots -joukkueelle.

Paikalla saapui noin kolmesataa toinen toistaan kyvykkäämpää ja näyttävämpää kaunotarta. Katso kuvat tästä. Televisiosta tuttuun tyyliin mukana olevia karsittiin kahdella pudotuksella ja lopulta jäljelle jäi 35 parasta, jotka pääsivät haastatteluun ja mukaan 6. maaliskuuta järjestettävään finaaliin. Voittaja matkaa sen jälkeen muiden cheerleadereiden mukana Dominikaaniseen tasavaltaan kuvaamaan kuluvan vuoden cheerleader-kalenteria.