Räppärivaimon takapuoli pursui iltapuvusta – MySpace poisti kuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla menestystä niittäneen hiphop-tähti Ice T:n vaimona tunnetuksi tullut uhkea vaalea kaunotar Coco, oikealta nimeltään Nicole Austin, nauttii päästessään kohukuviin, joita hän on tasaiseen tahtiin itsekin julkaissut esimerkiksi blogissaan.

Näyttelijä-tanssija-malli on jälleen itse julkaissut tällaisen rohkean kuvan MySpace-sivuillaan. Kyseisessä kuvassa hänet nähtiin valkoiseen iltapukuun pukeutuneena. Asun selkämys oli avoinna pakaroihin saakka, ja hänen takapuolensa paljastui vähintään puoliksi. Ei siis ihme, että kuva oli liikaa palvelun ylläpidolle ja nyt Coco ihmetteleekin että aiheuttiko sensuurin juuri hänen peppuvakonsa. Katso kuva tästä.

30-vuotias Nicole ”Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle.