Seksikäs olympiamitalisti esitteli rintavakoaan paljussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen alppihiihtäjä Julia Mancuso voitti kultaa Torinon talviolympialaisissa neljä vuotta sitten ja nyt Vancouverissa hän voitti vuorostaan kaksi hopeamitalia. 25-vuotias vaalea kaunotar tunnetaan urheilusaavutustensa lisäksi myös keskimääräistä räväkämpänä juhlijana.

Nyt Julia Mancuso nähdäänkin Hawt Magazinen sivuilla poseeraamassa seksikkäissä kuvissa muiden muassa ulkona seisovassa paljussa toisen neitokaisen kanssa. Ihmisten tuijottaessa vieressä olutta nauttiva Mancuso ja toinen neitokainen puristelevat avoimesti toistensa rintoja. Katso kuvat tästä.

Samassa kuvakoosteessa sporttikaunotar nähdään myös bikineissä surffaamassa rannalla ja keikistelemässä alusvaatteisillaan laskettelumonot jalassaan. Julia Mancuso on rankattu Lindsey Vonnnin kanssa Yhdysvaltojen olympiajoukkueen näyttävimpien naisten joukkoon.