15 nolointa Facebook-mokaa – seksiä, pomon haukkumista ja paljastuksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Internetin yhteisöpalvelut vaativat usein tarkkaavaisuutta erityisesti yksityisyyden suojaamiseksi. Esimerkiksi Facebook on osoittautunut varsin vaaralliseksi paikaksi osaamattomille tai muuten varomattomille käyttäjille.

Usein kokemattomat käyttäjät esimerkiksi olettavat, että yhteisöpalveluun kirjoitetut viestit pysyisivät aina yksityisinä tai vahingossa sekoittavat yksityisen viestin julkisesta. Näin palvelussa syntyy usein noloja tilanteita, kun Facebook-kaverit saavat tietoonsa liian yksityisiä asioita.

Amerikkalainen verkkosivusto listasi äskettäin viisitoista tällaista nolointa Facebook-mokaa, joihin kannattaa tutustua, ettei sama kävisi esimerkiksi juuri sinulle. Katso lista kuvakaappauksineen tästä. Mukana on muiden muassa yksityisiä seksiviestejä, pomon haukkumista ja yllätysjuhlien paljastumisia. Kaikissa näissä tapauksissa viestit ovat päätyneet vääriin käsiin.