Brittany Murphyn kuolinsyy varmistui – huumehuhuille piste

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime jouluna yllättäen kuollut Brittany Murphy on ollut menehtymisestään saakka monenlaisten hurjien huhujen kohteena. Heti hänen kuolemansa jälkeen monet viihdejulkaisut, julkkisbloggaaja Perez Hilton etunenässä, kirjoittivat huumeiden vieneen suosikinäyttelijän. Nyt asiasta on saatu viimein tutkimustuloksia.

Ruumiinavauksen tuoreiden tulosten mukaan Brittany Murphyllä ei ollut kuolinhetkellään verenkierrossaan tai muuallakaan ruumissaan merkkejä laittomista huumausaineista. Samalla vahvistui myös, että hän oli pituuteensa nähden normaalipainoinen, mikä kumosi niin ikään hänestä kuoleman jälkeen liikkuneet anoreksiaväitteet.

Brittany Murphyn ruumiista löytyneet lääkeaineet viittasivat siihen, että 32-vuotias näyttelijätär oli lääkinnyt itseään flunssan johdosta. Kuolinsyyksi varmistui tutkimuksissa keuhkokuumeen ja lääkemyrkyksen yhteisvaikutus. Hän oli nauttinut ennen kuolemaansa suuria määriä esimerkiksi kipulääke Vicodinia.