Suosikkisarjan spermanjuonnista valitusvyöry

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin nähtävä animaatiosarja Family Guy on Yhdysvalloissa varsinainen valitusautomaatti. Viime vuoden aikana sarjasta tehtiin televisiota valvovalle The Parents Television Council -viranomaiselle huimat 1,3 miljoonaa valitusta. Viime vuoden puolella PTC teki tämän johdosta ohjelman sisällöstä valituksen Yhdysvaltojen viestintävirastolle FCC:lle.

Viime vuoden valitetuin yksittäinen tapaus oli 8. maaliskuuta esitetty jakso, jossa oli mukana homo-orgiat sekä lapsi juomassa hevosen spermaa. Järjestön pääjohtaja Tim Winter kritisoi ohjelmaa ja kanavaa kovin sanoin tiedotteessaan.

– Fox tarjoaa katsojilleen homo-orgioita ja lapsi-Steven, joka syö kulhollisen muroja, jossa on maidon sijaan hevosen spermaa. Jos siinä ei ole vielä tarpeeksi, niin ohjelman päähahmo fantasioi vaimostaan ja huokailee samalla kun hevonen nuolee hänen paljasta takamustaan, Winter totesi The Hollywood Reporterin mukaan.