Lily Allen kohurokkarista: ”vainoharhainen ja huumehuuruinen sekopää”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Lily Allen on ollut viime päivinä otsikoissa, kun hänen on väitetty ottaneen yhteen kohurokkari Courtney Loven kanssa keskiviikkona järjestetyssö NME Awards -gaalassa Lontoossa. Nyt neitokainen on kiistänyt yhteenoton Twitter-blogiinsa kirjoittamassaan viestissä.

Taannoin Twitterin jo kertaalleen ”lopullisesti” hylännyt laulaja otti blogin uudelleen käyttöön oikaistakseen hänestä liikkuneita huhuja, jotka ovat Lilyn mukaan Loven keksimiä. Laulaja haukkuikin jenkkirokkarin tiukoin sanakääntein. Courtney oli syyttänyt Lilyä siitä että tämä oli yrittänyt estää kaikkia muita gaalavieraita pukeutumasta Chanelin asuihin Brit Awards -gaalassa.

– Haluan selventää muutamia asioita. Courtney Love ja minä EMME ottaneet yhteen NME:ssä. Siellä oli kyllä sananvaihtoa. Hän oli suuttunut koska oli saanut päähänsä, että minä olin kieltänyt käyttämästä joitain asuja Brit-gaalassa, Lily Allen kirjoitti.

– Hän ei salaillut sitä ja kun näin hänet NME-gaalassa hän yritti puhua minulle ja käskin häntä pitämään turpansa kiinni ja lopettamaan perättömien juttujen levittämisen minusta. Siinä se sitten olikin. En koskaan riitelisi hänen kanssaan, koska minulla ei ole tapana riidellä vanhojen naisten kanssa. Kyseessä oli kuitenkin sellainen asia, jonka vainoharhainen ja huumehuuruinen sekopää voisi keksiä, Lily sivalsi.