Mickey Rourke: ”Megan Fox on lahjakkain näyttelijä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvan myötä taannoin maailmanlaajuiseksi supertähdeksi noussut Megan Fox on saanut urallaan myös runsaasti kritiikkiä näyttelemisestään. Monien mielestä hän ei saa juuri näytellä, mutta joku on kuitenkin toistakin mieltä. Hollywood-tähti Mickey Rourne nimittäin ylistää häntä vuolaasti.

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi jo useaan kertaan rankattu tumma kaunotar on Rourken mukaan lahjakkain nainen, jonka kanssa hän on työskennellyt. Foxin edellinen elokuva Jennifer’s Body floppasi viime syksynä elokuvateattereissa ja samoihin aikoihin hänet haukuttiin rajusti Transformers-elokuvan työryhmän julkaisemassa avoimessa kirjeessä. Nyt Rourke on kuitenkin ilmaissut olevansa vahvasti eri mieltä.

– Ihmiset sanovat hänestä pahoja asioita ja väittävät ettei hän osaa näytellä. He sanovat niin kuitenkin ainoastaan koska hän on kaunis. Hän on lahjakkain naisnäytttelijä, jonka kanssa olen työskennellyt, Mickey Rourke hehkutti New York Daily News -lehdelle.