Muhkeat rinnat kiinnostavat miestähtiä – katso noloimmat tuijotuskuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunottaret poseeraavat usein ikään katsomatta varsin näyttävissä asuissa palkintogaaloissa ja muissa edustustilaisuuksissa. Ei siis ihme, että miesten on välillä vaikea pitää katseitaan kurissa, kun ympärillä pyörii toinen toistaan näyttävämpiä neitokaisia.

Välillä edes valokuvaajien läsnäolo ei saa hillittyä katseita, jotka suuntautuvat reilut 30 senttiä leuan alapuolelle. Tällaisissa tilanteissa on vuosien varrella ikuistettu lukuisia miestähtiä ja muutama nainenkin. Nyt viihteeseen keskittyvä verkkosivusto Izismile on koonnut sivuilleen malliesimerkkejä tällaisista otoksista. Osa kuvista on varmasti jo tuttuja monille lukijoille, mutta luultavasti mukaan mahtuu myös uusia tapauksia. Katso kuvat tästä.

Kuvissa epäsopivasta tuijottelusta ovat jääneet kiinni muiden muassa Woody Allen, Dustin Hoffman, George W. Bush, Daniel Radcliffe, P. Diddy, Natalie Portman, Jake Gyllenhaal ja joka itse Joulupukki. Tuijotusten kohteina ovat esimerkiksi Scarlett Johansson, Catherine Zeta-Jones, Emma Watson, Jessica Biel ja Angelina Jolie.