Pamela Anderson riisui housunsa eläinten hyväksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuinen eläintensuojelujärjestä PETA on käyttänyt jo vuosien ajan kampanjoissaan alastomaksi riisuttuja julkkiskaunottaria, jotka ovat muiden muassa julistaneet olevansa mieluummin alasti kuin pukeutuvansa turkiksiin. Nyt järjestö kampanjoi vuorostaan Kanadan hylkeenpyyntiä vastaan.

Kampanjan keulahahmoiksi on tällä kertaa kiinnitetty Playboy-kaunottaret Pamela Anderson ja Jayde Nicole. Viimeksi mainitun kampanjakuvassa ei yllättäen juuri paljasta pintaa nähdä, mutta Pamela Anderson poseeraa kuitenkin tyylilleen uskollisena vähissä vaatteissa. Hänet nähdään nimittäin pelastamassa hylkeitä ilman housuja.

PETA-järjestön kampanjoissa ovat tähän mennessä heidän lisäkseen riisuneet muiden muassa Eva Mendes, Joanna Krupa, Kim Kardashian, Bethenny Frankel, Keeley Hazell ja Christian Serratos.

Pamela Anderson PETAJayde Nicole PETA