Uutistoimittaja luuli mikrofonin olevan kiinni – mokasi rajusti

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiossa ja radiossa tapahtuu ajoittain noloja mokia, kun toimittajat luulevat virheellisesti mikrofonien olevan kiinni ja heittelevät ilmoille ajattelemattomia kommenttejaan. Tuoreessa muistissa on muiden muassa supersuositun radiotoimittaja Howard Sternin moka, ja nyt joukkoon on liittynyt uutena tulokkaana televisiotoimittaja Scott Van Pelt.

Amerikkalaisen ESPN-urheilukanavan toimittaja Scott Van Pelt isännöi kanavan myöhäisillassa esitettävää SportsCaster -ohjelmaa ja tekee myös saman yhtiön radiokanavalle The Scott Van Pelt Show -nimistä ohjelmaa. Tuore moka sattui televisio-ohjelman uutisjutun yhteydessä, kun hän luki juontoa kuvanauhan päälle.

Jutun loputtua ruutuun tuli ohjelman tunnusgrafiikka ja toimittaja luuli mikrofonin olevan kiinni, mutta näin ei ollutkaan. Näin ollen ohjelman katsojat tyrmistyivät, kun Scott Van Pelt laukaisi uutisjuttunsa lopuksi studiossa alatyylisen kommentin, joka välittyi suorana lähetyksenä myös kotikatsomoihin. Katso tapaus videona tästä tai artikkelin alta.