Arnold Schwarzenegger ”näytti palaa” kuntosalilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kehonrakentajana aikoinaan kansainvälisen uransa aloittanut ja sittemmmin lukuisten actionelokuvien raamikkaana tähteä läpimurtonsa tehnyt Arnold Schwarzenegger toimii nykyisin Yhdysvalloissa Kalifornian osavaltion kuvernöörinä. Merkittävästä toimistovirastaan huolimatta hän on pysynyt ruumiillisesti yhä huippukunnossa.

Hiljalleen kauttaan jo päättelevä 62-vuotias kuvernaattori on nyt julkaissut verkossa valokuvan nykyisestä kunnostaan. Otoksessa Arnold Schwarzenegger nähdään harjoittelemassa kuntosalilla harmaaseen t-paitaan pukeutuneena. Hauisliikkeitä tekevä superjulkkis osoitti samalla olevansa kunnossa myös mahdollisia tulevia elokuvarooleja varten. Katso kuvat tästä.

Kuvatekstissä Arnold kertoi valmistautuvansa kuvassa liikalihavuutta käsittelevään konferenssiin. Arnold Schwarzenegger nähtiin aikoinaan muiden muassa Predator, Terminator ja Commando -elokuvien päätähtenä. Viime aikoina hänen on kerrottu neuvotelleen uusista elokuvarooleista, joiden toteutus voisi alkaa hänen kuvernöörikautensa jälkeen.