Housut valahtivat – Britney Spears vilautti peppuaan

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Rauhallista elämää viime aikoina elänyt Britney Spears antoi paparazzeille jälleen kuvaamisen aihetta, kun tähti vilautti vahingossa takapuoltaan kauppareissullaan. Spearsin yllä olleet matalavyötäröiset housut valuivat tähden yltä ja poppari päätyi esittelemään takamustaan paikalla väijyneille kuvaajille.

Tiukkoihin mustiin housuihin pukeutunut poppari tuuletti takamustaan kunnolla, sillä tähden peppu pilkotti suurimmaksi osaksi housujen ulkopuolella tämän noustua autostaan. Katso kuvat tästä.

Spears on viime aikoina elänyt hiljaiseloa keskittyen perheeseensä. Tähdellä on kaksi poikaa entisen aviomiehensä Kevin Federlinen kanssa. Tällä hetkellä poppari seurustelee agenttinsa Jason Trawickin kanssa. Spears työstää parhaillaan uutta albumiaan, jonka julkaisupäivämäärää tähti ei ole vielä paljastanut.