Julkkiskokki leikkasi veitsellä käteensä Ellen DeGeneresin ohjelmassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin julkkiskokkeihin lukeutuva Gordon Ramsay on loukkaantunut vieraillessaan Ellen DeGeneresin huippusuositussa keskusteluohjelmassa. Televisiokokki, jota Paris Hilton luuli taannoin Britannian pääministeriksi, leikkasi nimittäin keittiöveitsellä käteensä.

Useista televisio-ohjelmista tuttu Ramsay oli ohjelman vieraana esittelemässä kokkaustaitojaan. Niiden sijaan hän kuitenkin osoitti, että myös ammattilainen voi tehdä virheitä pitkästä kokemuksestaan huolimatta. Julkkiskokin ote nimittäin lipesi sillä seurauksella, että veitsen terä osui hänen sormeensa ja leikkasi irti hänen kyntensä.

Ironiseksi tilanteen tekee se, että vain hieman aiemmin hän oli varoittanut Elleniä pitämään sormensa kurissa. Lipsahdus sattui, kun Gordon Ramsay oli näyttämässä miten vihanneksia pilkotaan. Julkkiskokki ei ottanut joutunut tilanteessa paniikkiin, vaan laski siitä leikkiä.

– Onpa mukavaa, että täällä on niin paljon paprikaa, että ette näe verta. Leikkasin sormeni, koska en keskittynyt tarpeeksi. Yritin opettaa sinua samaan aikaan. Hitto. Tätä ei ole tapahtunut minulle vuosiin. En voi uskoa että tein sen. En ole leikannut itseäni kymmeneen vuoteen, Gordon Ramsay selitteli.