Nämä rinnat saavat miehet katsomaan realitysarjaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa talven kohutuin realitysarja on ollut kiistattomasti Jersey Shore, joka on jakanut katsojien mielipiteet onnistuneesti kahtia. Toiset ihailevat ja toiset eivät voi sietää koko ohjelmaa. Taannoin ohjelmaa tilattiin jo toinen tuotantokausi, ja pian sen jälkeen ohjelman kerrottiin alkavan myös Suomen televisioruuduissa.

Nyt on selvinnyt ainakin osasyy siihen, miksi sarja on ollut erityisen suosittu nuorten miesten keskuudessa. Syy lienee nimittäin sarjassa nähtävä povekas tumma kaunotar JWoWW, eli oikealta nimeltään Jenni Farley. Muodokas kaunotar on jälleen ikuistettu asussa, jossa voidaan hädin tuskin puhua kaula-aukosta, sillä asu on harvinaisen antava. Katso kuvat tästä.

Näitä näkymiä voidaan 21. maaliskuuta alkaen nähdä myös Suomen MTV-kanavalla. Kahdeksan italianamerikkalaisen nuoren elämää seuraava sarja joutui pari viikkoa sitten noloon valoon, kun kävi ilmi, etteivät läheskään kaikki asukkaat todellisuudessa olekaan juuriltaan italianamerikkalaisia. Jo ennen paljastusta aidot italianamerikkalaiset olivat ilmaisseet inhonsa ohjelmaa kohtaan, koska se pilaa heidän maineensa. Ohjelma sai myös potkut Jerseystä, joten toinen tuotantokausi joudutaan kuvaamaan Miamin South Beachilla.