Näyttelijäkaunottaren paita paljasti rinnat gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähdet toistensa perään ovat pyrkineet otsikoihin poseeraamalla toinen toistaan paljastavammissa asuissa julkkisjuhlien ja palkintogaalojen punaisilla matoilla ja vaikkapa Hollywoodin yöelämässä. Nyt tälle teemalle on kuitenkin asetettu uusi rima.

Näyttelijätär Laetitia Casta on nimittäin poseerannut Pariisissa järjestetyssä 35. Caesar Film Awards -tapahtumassa paidassa, joka ei jättänyt mitään arvailujen varaan, vaan paljasti kaiken sisältönsä. Hän nousi mimellisesti mustassa, mutta todellisuudessa täysin läpinäkyvässä, paidassa myös tilaisuuden estradille. Katso kuvat tästä.

Paidan läpinäkyvyydestä johtuen Laetitia Casta oli käytännössä yläosattomissa esiintymislavalla ja sai luonnollisesti myös kuvaajat ravaamaan innokkaasti perässään. Ei liene ihme, että tilaisuudessa mukana olleet ja hieman säädyllisemmin pukeutuneet naiset loivat Castaan varsin happamia katseita.