Madonnan poikaystävä itki baarin nurkassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna oli aiemmin naimisissa Guy Ritchien kanssa, jota pidetään mediassa jonkinlaisena brittimiehen perikuvana. Miehekäs ja jopa karski Ritchie ei siis voisi olla tyylillisesti kauempana Madonnan nykyisestä on-off -poikaystävästä Jesus Luzista.

Tämä kävi ilmi viimeistään viikonloppuna, kun 23-vuotias Jesus oli esiintymässä vierailevana tiskijukkana eräällä brasilialaisella klubilla. Malliuraakin tekevä komistus sai yllättäen levyjen soittamisen tiimellyksessä kasvoilleen erään asiakkaan suutuspäissään heittämän oluen.

– Vihainen mies heitti oluen hänen kasvoilleen. Mies käski häntä poistumaan ja sanoi ettei halua nähdä häntä enää koskaan. Tämän jälkeen Jesus meni nurkkaan ja alkoi itkeä, silminnäkijät kertoivat The Sun -lehdelle.

Jesus onnistui kuitenkin lopulta vetämään keikkansa loppuun saakka, mutta vasta sen jälkeen kun hänen turvakseen määrättiin oma turvamies. Viime päivinä on huhuttu, että Madonna olisi hoitanut Jesusille oman levytyssopimuksen Warner-yhtiön kanssa.