Lost-tähti kiistää stripparin pettämisväitteet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka amerikkalainen strippari väitti lehdessä pelehtineensä naimisissa olevan Lost-tähti Matthew Foxin kanssa. 25-vuotias yksinhuoltaja Stefani Talbott kertoi News of the World -lehdelle olleensa seksisuhteessa näyttelijään.

18 vuoden ajan vaimonsa Margherita Ronchin kanssa naimisisa oleva Matthew Fox oli stripparin mukaan pettänyt vaimoaan hänen kanssaan ollessaan kuvausmatkalla Oregonissa. Nyt Lost-tähti on kuitenkin kiistänyt esitetyt uskottomuusväitteet perättöminä.

Jack Shephardin roolia menestyssarjassa esittävä Fox ilmoittaa olleensa uskollinen ja syyttää stripparia rahallisen hyödyn tavoittelemisesta. Kahden lapsen isä kertoi taannoin jättävänsä televisiouransa lopulisesti kun Lost-sarjan tuotanto pian loppuu.