Odotettu suosikkiartisti kiinnitettiin Provinssirockiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Provinssirock on julkistanut jälleen uusia kiinnityksiä ensi kesän tapahtumaansa. Nyt mukaan on tulut brittiartisti Paloma Faith sekä suomalaiset Lauri Tähkä & Elonkerjuu, Herra Ylppö ja Ihmiset, Sonata Arctica ja Chisu.

Espanjalaiset sukujuuret omaava brittiläinen Paloma Faith nousi tähdeksi vuonna 2009 debyyttialbumillaan Do You Want The Truth Or Something Beautiful? ja siltä irrotetulta sinkkulohkaisulla Stone Cold Sober. Palomaa on usein verrattu Duffyyn ja Amy Winehouseen. Paloma Faith nousee Provinssin lavalle perjantaina 18. kesäkuuta.

Provinssin kotimainen kirjo saa eteläpohjalaista väriä, kun lauteille astuu perjantaina 18. kesäkuuta Suomen kovin liveryhmä Lauri Tähkä & Elonkerjuu, joka esiintyy liki kotikonnuillaan. Kotimaista osastoa edustaa myös samana päivänä esiintyvä Herra Ylppö & Ihmiset. Kemiläinen Sonata Arctica ja Chisu esiintyvät lauantaina 19. kesäkuuta.