Realitytuomarin kakkakommentista satoja valituksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytuomareiden puheet ovat olleet jälleen viime viikkoina tapetilla Britanniassa, jossa Dancing On Ice -ohjelman tuomari Jason Gardiner esitti varsin alatyylisen kommentin olympiauimarin suorituksesta. Hän vertasi nimittäin uimaritähti Sharron Daviesia kakkapökäleeseen, joka ei katoa pöntöstä huuhtelemalla.

– Se oli kuin olisin katsonut ulostetta, joka ei katoa vessaa vetämällä. Se vain pyörii ympäri ja ympäri eikä mene minnekään, Jason Gardiner kommentoi urheilijan suoritusta.

Britannian televisiota valvova OFCOM sai 31. tammikuuta esitetystä jaksosta yli neljäsataa valitusta. Kärkevän realitytuomarin puheet on nyt saatu tutkittua ja viranomaisten mukaan hän ei rikkonut mitään sääntöä. Valvontaviranomainen oli sitä mieltä, että tämänkaltainen alatyylinenkin kommentti pysyi sääntöjen määrittämissä rajoissa ja kuului osana ilkeän tuomarin rooliin siitä huolimatta, että jotkut pitivät sitä liian rajuna, The Sun uutisoi. Joka tapauksessa Gardiner pyysi kommenttiaan jo aiemmin julkisesti anteeksi.