Kelly Bensimon rantatunnelmissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -suosikkisarja on saanut Yhdysvalloissa jo useita kilpailijoita realitysarjoista, jotka kertovat tosielämän vastaavista hahmoista. Yksi näistä sarjoista on Bravo-televisiokanavalla esitettävä The Real Housewives of New York City.

Sarjan tähtenä nähdään muiden muassa varsin näyttävä kaunotar Kelly Bensimon, joka on nyt bongattu bikineissä rantatunnelmissa. Päivettynyt tumma kaunotar esitteli bikinivartaloaan häntä piirittäneelle paparazzille ja väläytti lisäksi vieläpä hymyään kuvaajalle. Katso kuvat tästä.

42-vuotias Kelly Bensimon aloitti julkisen uransa mallina New Yorkissa. Hän poseerasi aikoinaan muiden muassa Elle, Cosmopolitan ja Harper’s Bazaar -lehtien sivuilla. Kelly tunnetaan monipuolisensa toimijana lisäksi muiden muassa korusuunnittelijana ja Elle Accessories -lehden entisenä toimituspäällikkönä. Lisäksi hän on kirjoittanut useita kirjoja tyylistä ja muodista. Viime vuonna Bensimonin poikaystävä teki rikosilmoituksen jouduttuaan kaunottaren pahoinpitelemäksi.