Nämäkään kuvat eivät ole photoshopattuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin tyylikkäiden valokuvien vahva digitaalinen muokkaaminen on ennemminkin sääntö kuin poikkeus, vaikka esimerkiksi lehtikuvaajien otoksia ei periaatteiden mukaan saa muokata muutoin kuin kuvaa rajaamalla. Malli- ja mainoskuvissa tällaisia sääntöjä ei kuitenkaan ole.

Maailmalta löytyy runsaasti myös kuvamateriaalia, joka vaikuttaisi ainakin ensinäkemältä mahdottomalta toteuttaa ilman digitaalista muokkausta. Kaikki tällaiset otokset eivät kuitenkaan ole muokattuja, ja nyt amerikkalainen verkkosivusto on koonnut galleriaan joukon tällaisia varsin näyttäviä kuvia. Katso kuvat tästä.

Mukana on muiden muassa monien jo aiemmin näkemän ”läpinäkyvän tietokoneen” lisäksi myös skeittaava kärpänen, päätön hevonen, pilvien päällä makaava nainen ja hurjapää Dean Potterin huima nuorallakävely.