Amerikkalaislehti: Laura Lepistö näytti hirviöltä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vancouverin talviolympialaisten päätyttyä on kisojen kuvasaldoa käyty läpi monin tavoin ympäri maailmaa. Vuonna 2005 perustettu suosittu amerikkalainen Huffington Post -verkkolehti on nyt puolestaan listannut taitoluistelijoita, jotka muistuttivat julkaisun mukaan hirviöitä.

Kyseessä on kieli poskessa tehty listaus, jossa rankattiin järjestykseen talviolympialaisten taitoluistelijoiden hassuja ilmeitä. Kahdeksan ”hirveimmän” joukkoon on jostain syystä amerikkalaislehdessä päätynyt myös suomalainen Laura Lepistö, jonka ilme ei kyseisessä kuvassa nyt niin kovin hirveä olekaan. Katso lista kuvineen tästä.

Listalla kuudenneksi sijoittunut Lepistön kuva on ikuistettu ilmeisesti Lauran istuessa odottamassa tuomareiden pisteitä ja saatuaan odotettua paremmat pisteet. Hirveän ilmeen sijaan hän näyttää paremminkin vain yllättyneeltä. Monissa muissa listauksissa Laura Lepistö sijoittui Kiiran Korven kanssa kisojen seksikkäimpien naistähtien joukkoon.