Audrina Patridge on nykyisin näin muodokas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin omaa ohjelmaansa tekevä realitytähti Audrina Patridge on noussut kuluneen vuoden aikana Yhdysvaltojen seuratuimpien julkkistähtien joukkoon. Hänen realityohjelmaansa esittävä MTV ei tosin päästänyt häntä taannoin mukaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan.

Silikonirintojaan innokkaasti kameroille esittelevä julkkiskaunotar nähtiin taannoin julkisuudessa aikasempaa muodokkaampana, joten hänen oletettiin hankkineen uutta täytettä silikonirintoihinsa. Nyt hän esittelee kasvaneita rintojaan myös FHM-lehden kannessa ja sisäsivuilla näyttävissä bikinikuvissa. Katso kuvat tästä.

23-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet – yllätys yllätys – uima-altaalta. Tänä vuonna hän työstää pääasiassa omaa realitysarjaansa. Taannoin myös rohkeissa alastonkuvissa poseerannut Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.