Historian noloimmat sporttikuvat listattiin – ei lasten silmille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilumaailmassa erilaisia suorituksia kuvataan huomattavan ahkerasti, ja välillä kameroiden muistikorteille tallentuu myös otoksia, jotka eivät välttämättä ole niiden kohteiden mielestä kaikkein imartelevia. Nyt amerikkalainen kuvasivusto on haalinut samaan kuvagalleriaan noloimpia tällaisia otoksia.

Oddee-julkaisun kuvissa nähdään tosiaan varsin erikoisia tilanteita. Mukana on useampiakin urheilusuorituksia, joissa urheilijan asu on paljastanut esimerkiksi rinnat tai jonkin vieläkin intiimimmän ruumiinosan. Osa kuvista on nähty toki verkossa jo aiemminkin, mutta mukana on varmasti myös vähemmän tunnettuja otoksia. Katso kuvat tästä.

Yhdessä esimerkkikuvassa ranskalainen voimistelija Le Pennec nähdään suorittamassa liikesarjaa vuoden 2005 MM-kilpailuissa. Vessakäynti olisi ehkä ollut paikallaan, sillä kuvan perusteella hän ei kyennyt pidättämään hätäänsä suorituksen aikana. Samanlainen ongelma oli myös portugalilaisella jalkapalloilijalla.