Kate Moss pahoinpiteli realitytuomarin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Haitin hyväksi on järjestetty julkkismaailmassa monenlaisia tilaisuuksia, joilla on kerätty rahaa maanjäristyksen runtelemalla maalle. Joukkoon mahtuu myös lukuisia muotinäytöksiä. Eräässä niistä sattui äskettäin erikoinen välikohtaus.

Kyseessä oli supermalli Naomi Campbellin organisoima näytös, jossa oli mukana sankka joukko julkkistähtiä, kuten huippumalli Kate Moss ja realitytuomari Piers Morgan. Viimeksi mainittu joutui poistumaan julkkisjuhlista tuskissaan.

Morgan oli juuri poistumassa catwalkilta tehdäkseen tilaa tilaisuudessa laulaneelle Shirley Basseylle. Lavalta laskeutuessaan hän tunsi jotain jalassaan ja huomasi Kate Mossin nauravan hysteerisenä takanaan.

– Tunsin yhtäkkiä suurta kipua jalassani. Huusin Auts! ja olin aivan aidosti tuskissani. Mitä hittoa! Käännyin ja näin Kate Mossin nauramassa hysteerisesti. Hän näytti aivan Eastwickin noidalta. Hän oli juossut minua kohti ja potkaissut pohkeeseen niin kovaa kuin pystyi, Piers Morgan muistelee brittiläisen Live-lehden haastattelussa.