Olympiakaunotar suositun televisiosarjan tähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juuri päättyneissä Vancouverin Olympialaisissa kansainvälisen läpimurron ainakin kauneusrintamalla tehnyt amerikkalainen alppihiihtäjä Lindsey Vonn on kisojen myötä saamansa laajan mediahuomion myötä noteetattu myös Hollywoodissa. Hänet on nimittäin kiinnitetty suositun Kova laki -televisiosarjan vierailevaksi tähdeksi.

Parikymmentä vuotta pyörineen televisiosarjan kuvauksissa nähdään usein tunnettuja viihdealan tähtiä, ja nyt myös skimbakaunotar kantaa oman kortensa kekoon. Yhdysvaltojen ensimmäinen alppihiihdon kultamitalistinainen voi pian lisätä ansioluetteloonsa myös näyttelemisen. Asiasta uutisoineen The Hollywood Reporterin mukaan hänen osallistumisensa televisiosarjaan on jo varmaa.

Alustavien tietojen mukaan urheilijatähden rooli tulee kuitenkin olemaan pieni, sillä Lindsey Vonn näyttelee sarjassa itseään oikeussalin valamiehistössä. Sarja on Vonnille tuttu jo entuudestaan, sillä hän seuraa sitä ahkerasti. Taannoin hän käväisi jo tutustumassa sarjan erääseen kuvauspaikkaan.