Olympialaisten parhaissa kuvissa mukana useita suomalaisia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juuri päättyneet Vancouverin talviolympialaiset eivät olleet suomalaisittain kovinkaan suuri menestys ainakaan mikäli menestystä mitataan mitalien määrällä. Maailman medioissa suomalaiset saivat kuitenkin osansa ja esimerkiksi Kiira Korpi ja Laura Lepistö noteerattiin jo ennen kilpailuja. Molemmat valittiin useampaan otteeseen kisojen seksikkäimpien naisten joukkoon.

Nyt verkossa on rankattu United Press internationalin toimesta lauantain parhaat kisakuvat. Viidenkymmenen otoksen joukkoon mahtuu runsaasti suomalaisia urheilijoita ja erityisen paljon Suomi – Slovakia -pronssiottelun satoa. Mukana on esimerkiksi jääkiekkoilija Niklas Hagman Slovakian maalilla. Katso kuvat tästä.

Hagmanin tapaan parhaiden kuvien joukkoon on päässyt myös Toni Lydman taklatessaan slovakialaisen Andrej Sekeran sekä Miikka Kiprusoff päästäessään sisään jälleen yhden USA:n maaleista. Kipru on mukana myös toisessa maalikuvassa ja Suomen joukkueen jäseniä Slovakian pelissä ikuistetussa vaihtoaitio-kuvassa. Näiden lisäksi mukana on myös pronssia juuri voittanut Suomen miesten jääkiekkojoukkue kokonaisuudessaan.