Oma koira tappoi julkkisperheen 4-vuotiaan tyttären

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen televisiomaailmasta on kantautunut äärimmäisen surullisia uutisia, sillä suomalaisillekin tutun realitytähti Jesse Browningin pieni tytär on saanut surmansa traagisessa tapaturmassa kotonaan. Suomessa MTV3-kanavalla esitettävästä Metsien miehet -televisiosarjasta tutun Browningin oma perhekoira oli syyllinen kuolemaan.

Oregonissa asuvassa perheessä on useita rotweiller-rotuisia koiria, jotka tunnetaan yleensä varsin lapsiystävällisinä. Yksi koirista kuitenkin hyökkäsi yllättäen nelivuotiaan Ashlynn-tyttären kimppuun kohtalokkain seurauksin. Asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan viranomaiset vastaanottivat hätäpuhelun yhdeltä iltapäivällä.

Sheriffi Tom Berginin mukaan tytär lennätettiin helikopterilla hoidettavaksi Portlandin yliopistolliseen sairaalaan, mutta mitään ei ollut enää tehtävissä. Tytär menehtyi matkalla sairaalaan. Tapauksesta epäilty koira on vielä hengissä, mutta se on siirretty poliisitutkinnan ajaksi eläinsuojaan kaltereiden taakse. Perhe saa jatkossa päättää koiran kohtalosta. Sheriffin mukaan yksi perheen rotweillereista on jo aiemmin lopetettu sen hyökättyä perheenjäsenen kimppuun. Jesse Browningin isä omistaa Browning Logging -yhtiön, jonka toimintaa realityssarjassa seurataan.