Vapise Kimi! Tässä on vielä massiivisempi julkkispeppu

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla menestystä niittäneen hiphop-tähti Ice T:n vaimona tunnetuksi tullut uhkea vaalea kaunotar Coco, oikealta nimeltään Nicole Austin, tunnetaan todellisena julkkistyrkkynä lukuisten muiden neitokaisten tapaan. Keskimääräistä huomattavasti muhkeampi neitokainen ei ole juuri kiinnostanut paparazzeja, joten hän on joutunut julkaisemaan itse kuviaan blogissaan.

Näyttelijä-tanssija-malli on nyt asettanut itsensä vakavaksi otettavaksi kilpailijaksi Hollywoodin viralliselle peppujulkkikselle Kim Kardashianille. Vain pari päivää sitten MySpace poisti liian seksikkäänä valokuvan hänen takapuolestaan, vaikka se oli yritetty verhota iltapukuun. Tuoreimpien kuvien perusteella Kimi onkin jo jäänyt kauas taakse, sillä Cocon ahteri on hänen itsensä julkaisemien lomakuvien perusteella varsin ”bootylicious”. Muodokas julkkisneito ei muodokkuuttaan häpeä, vaan päinvastoin korostaa sitä kaikin mahdollisin keinoin. Katso kuvat tästä ja tästä.

30-vuotias Nicole ”Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle.