13 kuuminta televisiotytärtä listattiin – Muistatko vielä heidät?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiomaailmaan keskittyviä listoja kerätään nykyisin monenlaisilta osa-alueilta, joista yksi tuoreimmista lienee Kuumimmat televisiotyttäret -lista, johon on koottu listan nimen mukaisesti villeimmät ja seksikkäimmät kaunottaret, jotka ovat näytelleet televisiosarjoissa tyttäriä.

Maineikkaan Maxim-lehden koostaman listan ykköspaikalla komeilee Pulmuset-sarjassa Kelly Bundyn roolia esittänyt Christina Applegate, joka jatkoi näyttelijäuraansa keskinkertaisella menestyksellä sarjan päättymisen jälkeen. Toiseksi listalla sijoittui The 70’s Show -sarjassa Laurie Foremanin roolia näytellyt Lisa Robin Kelly ja kolmanneksi Beverly Hills 90210 -sarjassa Kelly Tayloria näytellyt Jennie Garth. Katso koko lista kuvineen tästä.

Viiden parhaan joukkoon mahtuivt myös Dawson’s Creek -sarjassa Jen Lindleyn roolia näytellyt Michelle Williams ja Transformers-elokuvista paremmin tunnettu näyttelijäkaunotar Megan Fox, joka nähtiin myös vuosina 2003 – 2006 tuotetussa Hope & Faith -televisiosarjassa. Heidän lisäkseen kymmenen kärkeen mahtuivat myös Kaley Cuoco, Lauren Ambrose, Blake Lively, A.J. Langer ja Mischa Barton.