Hittipelin kaunottaren alastomuus nolo moka vai mainoskikka?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkuvuoden kohutuin konsolipeli Heavy Rain nousi eilen julkaistulla Suomen virallisella pelilistalla suoraan listaykköseksi jättäen taakseen suoraan kakkoseksi nousseen Alien vs. Predator -pelin. Suosikkipelin ikärajaksi on määritelty 18 vuotta. Pelissä nähdävä alastomuus on nyt noussut otsikoihin ympäri maailmaa.

Konsolipelin hahmojen, Ethanin ja Madisonin, välisen seksikohtauksen jälkeen Madison-hahmo jää ilman vaatteita siten, että hahmo nähdään kokonaan alastomana. Katso kuva alta ja Kotaku-sivuston julkaisema video kohtauksesta tästä linkistä. Suomessa asiasta uutisoi ensimmäisenä Pelaajalehti.

Yllättävän nakuilun syyksi on yleisesti veikattu pelissä olevaa bugia, mutta samalla jotkut kommentoijat ovat epäilleet tapausta myös mainoskikaksi. Tuoreessa muistissa ovat edelleen esimerkiksi Grand Theft Auto -pelin rajut seksikohtaukset, joiden takia peliin jouduttiin tekemään myös muutoksia. Ennenkaikkea tapaus toi kuitenkin pelille huimasi ilmaista palstatilaa.