Katie Price raivostui ex-miehensä uudesta suhteesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popparimiehensä Peter Andren kanssa viime vuonna harvinaisen riitaisan avioeron läpikäynyt povipommi Katie Price on vajonnut sekoilujensa myötä Britannian vihatuimmaksi julkkisnaiseksi. Hän on itse käyttänyt uutta aviomiestään aiheuttaakseen Petelle mahdollisimman paljon harmia, mutta on nyt itse raivostunut ex-miehensä löydettyä uuden kumppanin.

Brittilehti The Sun uutisoi, että Katie Price, eli Jordan, raivostui kuultuaan Peter Andren pitkästä ja kuumasta suhteesta stylistinä toimivaan naiseen. Hänen kerrotaan nimitelleen naista raivonpuuskassaan muiden muassa lutkaksi. 37-vuotias Peter Andre ja 30-vuotias Maddy Ford aloittivat lehtitietojen mukaan kuuman suhteensa pian sen jälkeen, kun pariskunta sai lopullisen avioeron viime vuoden lokakuussa. Maddy paljasti suhteen lehdistölle. Andren ystäväpiirin mukaan mies on erittäin pettynyt siihen, että uusi naisystävä meni paljastamaan kaiken lehdistölle. Peterin kerrotaan epäilevän, että se oli alusta saakka Maddyn suunnitelmana.

Nyt Katie Price syyttää Peteriä valehtelusta ja kieroilusta. Katien mukaan Peter on tähän saakka väittänyt ettei ole harrastanut seksiä, vaikka tuoreimpien tietojen mukaan näin onkin ollut. Samalla miehen puhtoinen imago on ex-vaimon mukaan mennyttä. Katieta kismittänee erityisesti myös se, että Peter valittiin viime vuonna Britannian parhaaksi isäksi, kun hänet itse puolestaan äänestettiin surkeimmaksi äidiksi.