Tässä on Kimi Räikkösen Phuketin luksushuvila – katso kuvat

Galleria · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Kimi Räikkönen sijoitti vuosi sitten varallisuuttaan Thaimaan Phuketissa sijaitsevaan hulppeaan luksusasuntoon. Hän osti lähes 664.000 euron arvoisen erillistalon lomasaaren kaakkoisrannalta, pari kilometriä Chalongin eteläpuolella sijaitsevasta Outrigger Serenity Terraces -hotellista.

Viiden tähden hotelli avattiin vuoden 2009 keväällä. Tuolloin myös Kimi Räikkönen oli vihkimässä hulppeaa hotellikompleksia käyttöön. Aivan rannassa sijaitsevassa Kimin asunnossa on 279 neliötä sekä oma kivetty piha ja uima-allas. Käytössä ovat kuitenkin myös hotellin uima-altaat ja ravintolat. Laskuveden aikaan näkymä olohuoneen ikkunoista ei ole kovin mairitteleva, mutta nousuveden aikaan laineet lyövät vain parin metrin päähän asunnon ikkunoista. Uiminen rannassa ei kuitenkaan onnistu.

Viihdelehti Stara kävi äskettäin tutustumassa Räikkösen loma-asunnon maisemiin. Staran saamien tietojen mukaan formulamestari itse on käynyt lomailemassa asunnollaan vain kerran avajaisten jälkeen. Asuntoa ovat kuitenkin käyttäneet Kimin ja Jennin sijaan formulatähden muut perheenjäsenet. Räikkösen lisäksi samasta hotellista ovat loma-asuntoja ostaneet muiden muassa vuoden 2005 Miss Universum Natalie Glebova ja tennistähti Paradorn Srichaphan.

Nousuveden aikaan maisemat ovat upeat.