Britney Spears tarvitsee heti rintaliivit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on päässyt nousemaan uskomattoman hienosti uransa ja elämänsä aallonpohjasta takaisin popmaailman huipulle. Viimeisin Circus-kiertue oli menestys ympäri maailmaa, ja viime aikoina suosikkilaulaja on keskittynyt lähinnä perhe-elämään kahden poikansa ja uuden miehensä Jason Trawickin kanssa.

Takavuosina Britney tunnettiin erityisesti teinimuodin suunnannäyttäjänä, mutta perheen perustamisen myötä supertähti on keskittynyt muodin ja tyylikkyyden sijaan usein aivan muihin – ja varmasti tärkeämpiin – asioihin. Hänet on ikuistettu viimeksi kuluneen vuoden aikana lukuisia kertoja muiden muassa ilman rintaliivejä, ja monet lienevät sitä mieltä että asialle olisi hyvä tehdä jotain.

Tällä kertaa Britney Spears kuvattiin Beverly Hillsissä violettiin paitaan sonnustautuneena, mutta hän oli jälleen unohtanut pukea rintaliivit ylleen kotoaan poistuessaan. Katso kuvat tästä. Nyt uudella miesystävällä olisi tuhannen taalan paikka yllättää laulaja esimerkiksi alusvaatelahjalla.