Xena-kaunotar alastomana televisiosarjassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Lucy Lawless tunnetaan Suomessakin pääasiassa erittäin menestyksekkään Xena-televisiosarjan tähtenä. Sarjan päätyttyä vuonna 2001 Lawless on tehnyt sekalaisia rooleja televisiosarjoissa ja elokuvissa, ja hän tähdittää parhaillaan televisiosarjaa nimeltä Spartacus: Blood and Sand.

Kerroimme viime kuussa kuinka hän näytti kuvauksissa paljasta pintaa kuin olisi voinut etukäteen odottaa, sillä hänet nähtiin rohkeasti yläosattomissa. Nyt Xena-sarjan miespuolisten fanien toiveet on täytetty jo uudelleen, sillä verkkoon on päätynyt tuoreempiakin paljastuskuvia Lawlessista yläosattomissa. Tällä kertaa otokset ovat peräisin sarjassa nähtävästä kylpykohtauksesta. Katso kuvat tästä.

41-vuotias uusiseelantilaissyntyinen Lucy Lawless teki aikanaan ensimmäisen televisioroolinsa Hercules: The Legendary Journeys -sarjassa. Sarjan perusteella kehitettiin vuonna 1995 Xena-niminen spin off -sarja, josta tuli isäntäänsä suositumpi ja joka teki Lawlessista todellisen tähden. 1990-luvun loppupuolella hän menestyi hyvin muiden muassa maailman seksikkäimpien naisten listauksissa. Parhaillaan hänet nähdään Spartacus-sarjassa ja viime vuonna hän vieraili Flight of the Conchords -sarjassa ja tähditti Bitch Slap -elokuvaa.