Maailman erikoisimmat taksit listattiin – mukana Maybach ja Lamborghini

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa taksit ovat autoverotuksesta johtuen keskimääräista autokantaa selvästi tyylikkäämpiä, mutta muualla maailmassa taksit ovat usein keskivertoa kuluneempaa kalustoa. Joissain maissa taksien merkki ja koko ulkoasu on lisäksi säädelty tarkkaan.

Maailmalta löytyy kuitenkin mielenkiintoisia poikkeuksia perinteisiin takseihin. Erityisen näyttäviä ovat todelliset ökytaksit, jollaisia on nyt listattu verkossa. Listalta löytyy vastaus esimerkiksi siihen miltä näyttäisi todelliseen ökykastiin lukeutuva Maybach taksiversiona sekä miltä esimerkiksi Lamborghini, Lotus, Porsche ja Hummer saadaan taksikuosiin. Katso kuvat tästä.

Vertailukohtaa saadaan hyvin esimerkiksi Intiassa ja Venäjällä kuvatuista kyyditsijoistä, jotka eivät välttämättä aivan glamouria tihku. Lisäksi mukana on monille Aasian matkaajille tuttuja riksoja ja tuktukeja, kuten myös eurooppalaisia pyörätakseja.