Nämä mainokset kiellettiin liian rajuina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivinä on puhuttu kovasti mainoksista, joissa Paris Hilton ja Pamela Anderson poseerasivat liian seksikkäinä. Molemmat mainokset kiellettiin. Nyt amerikkalainen verkkosivusto on koonnut yhteen lukuisia muitakin kiellettyjä mainoksia.

Verkkopalvelun keräämään koosteeseen ovat päätyneet muiden muassa Dolce & Gabbanan mainos, jonka voidaan katsoa viittaavan joukkoraiskaukseen sekä myrkkyä juova lapsi, liian seksikäs opettaja ja useampiakin lihavuuteen viittaavia mainoksia. Katso mainokset tästä linkistä.

Seksi on kuitenkin yleisin mainosten hyllyttämisen syy, ja luonnollisesti myös tässä listassa valtaosa mainoksista on kielletty liiallisten seksuaalisten vihjailujen takia. Joukosta poikkeaa The Body Shop -yhtiön mainos, josta kohistiin taannoin myös mediassa. Barbie-valmistaja Mattell vaati nimittäin oikeusteitse mainoksen kieltämistä, koska siinä nähtiin ylipainoinen barbiemainen Ruby-nukke.