Pussycat Dolls kriisissä – kaunottaret jättävät bändin

Big Brother · Stara.fi

Nicole Scherzingerin luotsaama Pussycat Dolls -popryhmä on ollut jo pidempään kriisissä, kun Nicole on muiden jäsenten mielestä nostanut itsensä liian suureen asemaan tanssiryhmässä. Taannoin singlen kannessa oli esimerkiksi yhtyeen nimen lisäksi erikseen myös Scherzingerin nimi.

Nyt Pussycat Dolls on jälleen menettänyt kaksi jäsentään, kun 28-vuotiaat Ashley Roberts ja Kimberley Wyatt saivat tarpeekseen ja lähtivät omille teilleen. Asiasta uutisoineen BBC:n mukaan Ashley paljasti eronsa Twitter-blogissaan. Hän kertoi faneilleen pitäneensä hauskaa ja oppineensa paljon ryhmän riveissä. Lisäksi hän totesi rakastavansa ikuisesti ryhmän muita jäseniä. Kimberly ei ollut aivan yhtä vuolas ilmoituksessaan, jossa hän totesi ainoastaan ettei rahalla ja kuuluisuudella voi ostaa onnea.

Roberts on aiemmin ollut mukana muiden muassa lukuisten pop- ja rocktähtien musiikkivideoissa. Hänen isänsä on 60-luvun suosikkiyhtye The Mamas & The Papasin rumpali. Wyatt on puolestaan työskennellut komedian parissa sekä koreografina ja tanssijana. Hänetkin on nähty musiikkivideoilla. Wyattin sooloalbumi julkaistaan vielä tämän vuoden aikana.